PILOT 3.0

Kaarinan Autokoulu on valittu mukaan ainutlaatuiseen kokeilulupaan täysin uudesta autokoulumallista!

Kaarinan Autokoulu on valittu Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafin sekä Liikenne- ja viestintäministeriön myöntämään kokeilulupaan koskien teoria- ja ajotuntien pitämistä autokoulussa. Se on ainoa laatuaan!

Teoriaopiskelun voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun oppilaalla itsellään on paras aika opiskeluun. Ajotuntien lukumäärää ei ole määritelty. Tutkintoon pääsemisen edellytykset oppilas ja ohjaava ajo-opettaja arvioivat yhdessä.
Opiskelussa käytetään tätä koulutusohjelmaa varten kehitettyä web- / mobiilipohjaista oppimisympäristöä ja oppimateriaalia. Digitalisaation hyväksi havaitut ominaisuudet ovat tulleet osaksi nykyaikaista autokoulua.

Kokeilun aikana oppilas maksaa vain tarvitsemistaan ajotunneista. Lopullinen ajokortin hinta muodostuu tarvittavista ajotuntien määristä. Kokeilulupaan voit osallistua viimeistään 30.6.2018! Jos syntymäpäiväsi ovat esimerkiksi ennen 30.6.2018, voit ilmoittautu Pilot-kurssille vielä ennen tämän vuoden kesäkuuta!

Pilot 3.0 aloituspaketti sisältää

  • Web- / mobiilipohjaisen oppimisympäristön itseopiskelua varten, teoriakokeen rajattoman harjoittelun ja kaiken tarvittavan oppimateriaalin, oppimista helpottavan Minäkuva-analyysin, yksilöllistä opetussuunnitelmaa tukevat itsearvioinnit
  • ajo-opetusta (4 h, sis. liukkaan kelin rataharjoittelun)
  • Henkilökohtaisen opettajan, joka seuraa reaaliaikaisesti oppilaan etenemistä ja antaa henkilökohtaista ohjausta ja tukea.
  • Auton käytön ajokokeessa 1. kerran

Aloituspaketin hinta on 498 € (sis. alv 24 %).

Ei sisällä viranomaismaksuja. 

Viranomaismaksut

Ajoharjoitteluradan käyttömaksu (Huittisten liukasrata) 35€
Pimeänajo 50€ (Simulaattorilla 100€)
Ajokortin lupahakemus 40€
Tutkintomaksu 96€