Opetusalue ja kenttäautot

20.10.2014

Kaarinan Autokoulu Oy:n harjoittelurata Kaarinan ja Piikkiön rajalla Raadelmassa on ainutlaatuinen, vain ajoharjoitteluun rakennettu alue. Laajennamme rataa parhaillaan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampaa koulutusta. Radalla voidaan harjoitella turvallisesti ajamisen perusteita; liikkeellelähdöt, pysähdykset, mäkilähdöt, peruutukset ym. sujuvat rauhassa, muuta liikennettä häiritsemättä. Peruutustaidot ja mäkilähdöt saattavatkin tuottaa vaikeuksia monille.

Harjoittelussa noudatamme joka ajokorttiluokalle suunniteltuja opetusohjelmia, jotka tehostavat oppimista.

Jokainen B-oppilaamme saa ajaa autokoulumme omilla, Kenttäautoilla vastuuhenkilön kanssa tarpeensa mukaan opetusalueella. Tämä tehostaa opetusta ja vähentää lisäopetuksen tarvetta.

Harjoitteluradalle on oppilaanamme mahdollista tulla harjoittelemaan myös omalla autoa vastuuhenkilön kanssa. Oma harjoittelu vähentää luonnollisesti lisäopetuksen tarvetta. Oppilaamme saavat aina turvallisuusohjeet aloittaessaan harjoittelun radalla.

Radan osoite on Vanha Raadelmantie (110 -tietä Kaarinasta kohti Piikkiötä, Tuorlan maaseutuoppilaitoksen jälkeen 300 metriä eteenpäin ja pikkutietä vasemmalle).